Chiftelte din dovlecel

de mihaelaM in Aperitive / Garnituri, 11 Oct 2013 | 5150 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 1 morcov
  • 2 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • faina
  • ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelte din dovlecel:

Curatam legumele dupa care le dam pe razatoarea cu ochiuri mici.

Strangem bine in maini morcovul si dovlecelul ras dupa care le punem intr-un vas mai marisor.

Curatam usturoiul si il zdrobim dupa care il amestecam si pe el in compozitia de legume,punem sare si piper dupa gust.

Intr-o farfurie amestecam cam 200 grame faina peste care amestecam putina sare si piper,apoi luam din compozitia de legume si formam bilute rotind in farfuria cu faina.

Dupa ce rotim bine in faina apasam usor in palme dupa care le punem in uleiul bine incins.

Dupa ce sunt prajite pe o parte le intoarcem si pe cealalta parte dupa care le scoatem pe un platou acoperit cu un servetel pt a atraage uleiul de pe el.

Cam asta a fost tot..pofta buna!

Sunt delicioase rau de tot..

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelte din dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chiftele de dovlecei cu morcov si cascaval